Τo Κ.Σ. Χοιροκοιτίας ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/ες για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης εργασίας Σχολικού Βοηθού, στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο Χοιροκοιτίας (Κοινοτικό Τμήμα) για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021/2022.(μέχρι 15/10/2021)

Τo Κοινοτικό Συμβούλιο Χοιροκοιτίας   ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/ες για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης εργασίας  Σχολικού Βοηθού, στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο Χοιροκοιτίας (Κοινοτικό Τμήμα) για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021/2022.

Το ωράριο της θέσης είναι Δευτέρα – Παρασκευή από τις 11:00 – 16:30 με ωρομίσθιο €5,5276 ακαθάριστα

Η διάρκεια απασχόλησής δεν θα υπερβαίνει τους δέκα μήνες . Το Συμβόλαιο θα ξεκινά από την πρώτη ημέρα παρουσίας των παιδιών στο σχολείο και τερματίζεται την τελευταία ημέρα φοίτησης.

Προσόντα:

  • Απόφοιτος /η εξατάξιου Γυμνασίου, Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής ή πενταετής πείρα με παιδία

Προϋπόθεση:

Το νεοπροσληφθέν προσωπικό θα πρέπει να προσκομίσει

  • Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου
  • Πιστοποιητικό μη συμπερίληψης στο Αρχείο Καταδικασθέντων για Σεξουαλική Κακοποίηση
  • Πιστοποιητικό Υγείας από τον Προσωπικό Γιατρό (ΓΕΣΥ)

Οι Ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Χοιροκοιτιας από την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 για εξασφάλιση της σχετικής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση ή στην ιστοσελίδα www.khirokitia.org

Οι αιτήσεις μπορούν να παραδοθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στις 12:00, είτε δια χειρός στο Κοινοτικό Συμβούλιο Χοιροκοιτίας  ( Αγίου Ιακώβου αρ. 27) είτε μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση neolithic@cytanet.com.cy (θα σταλεί επιβεβαιωτικό email λήψης της αίτησης).

Οποιαδήποτε αίτηση ληφθεί μετά την πιο πάνω ημερομηνία και ώρα θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα λαμβάνεται υπόψη.